Om sundhed2016.dk

Her kan du læse mere om hvem vi er.

Her på siden kan du læse om alt fra A til Z om sundhed og helbred – være sig det mentale og det fysiske. Vi vil forsøge at guide dig til et sundere liv med fokus på positive vinkler, gode fifs, nyheder inden for det sundhedsfaglige og alt det, der ligger ind imellem.

Livsstil

Danskerne har igennem de sidste mange år opprioriteret deres fokus på en sund livsstil, som giver overskud på energifronten og plus på det fysiske velvære. Vi vil gerne hjælpe danskerne i denne udvikling, og vi guider dig således til de gode vaner i hverdagen, hvordan du fastholder dine fremskridt, og hvordan du får tid og overskud til at bevare fokus på de gode takter i en travl og stresset hverdag.

En sund livsstil gør dig nemlig gladere, og det kan potentielt forlænge dit liv, når du begynder at prioritere en sundere livsstil. Det betyder på ingen måde, at det behøver være kedeligt. En sund livsstil handler hverken om vægt, kilo, grøntsager eller motion. Den handler om balance og lykke – og den vil vi gerne inspirere dig til at opnå og bevare.

Fysisk sundhed

En stor del af vores fokus her på siden er på den fysiske sundhed. Vi skriver om alt fra den mest effektive træning til den lækreste mad på grillen – alt sammen med et sundt og nærende udgangspunkt for øje.

Har du for eksempel brug for en god guide til, hvordan du bedst muligt kommer gennem julen uden at overspise og gå kold på et sukker-overload, så kan du få masser af gode råd og vejledning her på siden. Det samme gælder, hvis du gerne vil forsøge at gøre sommerens grillfester lidt sundere, uden at skulle takke nej til grillinvitationerne.

Derudover holder vi dig opdateret på, hvad der rører sig inden for træning, ligesom vi sørger for, at du er helt opdateret på de nyeste sundhedstendenser, trends og opskrifter, der kan sikre dig et bedre fysisk velvære.

Mental sundhed

I mange år har mental sundhed ikke været noget, man talte om. Mentale og psykiske udfordringer har været tabubelagt, men sådan er det heldigvis ikke længere. Tabuet er brudt, og mange mennesker gør en dyd ud af at fortælle, når tingene er svære.

Vi er med til at bryde tabuet her på siden, hvor vi taler om de udfordringer det kan give mentalt, når du har for travlt, hvordan humøret kan påvirkes af vejret og årstiderne, der skifter, ligesom vi i det hele taget prioriterer at skrive om den mentale sundhed.

Der er nemlig kommet et øget fokus herpå i en tid, hvor danskere på stribe går ned med stress eller bliver syge som følge af for meget arbejde og for høje forventninger. Vi lever i en tid med konstant pres og forventninger til det perfekte arbejde, den perfekte karriere, det perfekte udseende, den perfekte krop og den perfekte dagligdag. Det er umuligt at leve op til, og det er vigtigt, at vi tager bladet fra munden og taler højt om de udfordringer, den mentale sundhed møder på daglig basis.

 

Velkommen til.

v

Vi taler sundhed

Her på siden skriver vi om sundhed og mere til. Vi dækker alle former for sundhed. Vi skriver om både mental og fysisk sundhed.

Vi er åben for nye idéer

Hvis vi aldrig så på hvad der var af nye opdagelser indenfor sundhed ville vi andre blive sundere. Derfor kigger vi også på anderledes metoder.

Fyld koppen med sundhed

Det er langt fra ligegyldigt hvad du hælder indenbords, hvis du vil have et sundt og langt liv. Vi giver dig tips til hverdagen.