bbaa1122

Annonce

Der er ikke en endelig konklusion på, hvordan angst kan opstå. Det kan opstå i et utal af forskellige situationer i løbet af ens liv. Angst rammer desuden også meget forskelligt fra person til person, hvorfor den kan opleves på mange forskellige måder.

Når det kommer til angst, så er det vigtigt at kunne registrere, forstå og håndtere angsten, så den ikke får lov til at tage styringen over dit liv. Angst kan nemlig blive noget af en hæmsko, hvilket du sikkert kan nikke ja til, hvis du også har udfordringer med angst. Når det er sagt, så vil det for langt de fleste være svært at håndtere angsten selv. Det kan derfor også anbefales, at du opsøger en uddannet og autoriseret psykolog, hvis du vil komme angsten til livs.

Hvilke tegn kan indikere, at du lider af angst?

Angst kan opleves på mange forskellige måder. Det skyldes blandt andet, at der findes en række forskellige angstformer. Der vil dog typisk være nogle gængse symptomer, som langt de fleste oplever, når de lider af angst. Det kan blandt andet være følgende:

  • Du oplever, at du får muskelspændinger i kroppen.
  • Du kan få pludselige svedeture og føle dig svimmel i en periode.
  • Du får hurtigere hjertebanken eller måske ekstra trykken for brystet.
  • Du får åndenød og altså svært ved at trække vejret.
  • Du kan pludseligt gå i panik, hvis du føler dig utryg.
  • Efter et angstanfald eller panikanfald, kan du frygte at lignende vil ske igen.
  • Angst kan også opstå som en frygt for, at du skal dø.

Hvis du kan sætte kryds ved et eller flere af disse symptomer eller flere, kan det tyde på, at du skal søge hjælp til sin angst. Selvom angsten og de symptomer du oplever kan føles overvældende, så er der god hjælp at hente, hvis du rækker ud til en psykolog. Og selv hvis du skulle være i tvivl om, om det er angst du oplever, så er du altid velkommen til at kontakte en psykolog for at få hjælp.

Hvilken angst psykolog i Århus skal du vælge?

Hvis du leder efter en psykolog Århus med speciale i angst, kan du med fordel tage kontakt til Kasper Høgh. Han er en populær psykolog i Århus, hvorfor det kan være en god ide at bestille en tid i god tid.