bbaa1122

Annonce

Overvejer dig og din partner, om parterapi i Aarhus kunne være det rette for jer? Så kan I forhåbentlig få mere afklaring i denne artikel, da I kan blive klogere på de ting, der taler for parterapi i Aarhus.

1. I investerer i parforholdet

Selvom det måske kan virke grænseoverskridende at starte i parterapi ved en komplet fremmed, så giver det jer alligevel muligheden for at investere i jeres parforhold. I kan derfor også se parterapi som en måde, I viser, at I vil hinanden på og som en måde at komme tættere på hinanden på.

2. I får sat ord på de udfordringer I oplever

Parterapi giver naturligvis også et “rum”, hvor I kan sætte ord på de udfordringer, I har. Det kan nemlig være et vigtigt første skridt for, at I også kan få hjælp til, hvordan I kan komme videre.

3. Psykologen kan hjælpe jer videre

I parterapi har I selvfølgelig også muligheden for at I hjælpes videre i netop jeres situation. Det kan være i form at nye skridt, som I kan tage sammen, det kan være i form af en større forståelse for hinandens situation m.m. En psykolog har nemlig lige den erfaring og de kompetencer, der gør, at I kan få den hjælp og støtte, I har brug for. Derudover kan det være utrolig givende, at I sidder overfor en neutral person, som ikke har nogens parti.

4. I får mere afklaring omkring jeres situation

Noget der også skal fremhæves ved parterapi Aarhus er, at det giver mulighed for, at I generelt kan blive mere afklaret omkring jeres relation og situation. For nogle par betyder det, er der efter parterapien bliver mere plads til kærligheden, og for andre kan det betyde, at der træffes et valg om, at man skal gå til hvert sit.