bbaa1122

Er du træt af at spise frysepizza, lasagne eller spaghetti med kødsovs? Hvis du planlægger dine måltider på forhånd, får du nemt en sundere hverdag. På den måde undgår du spontane ture til supermarkedet sidst på eftermiddagen, hvor ungerne er sultne. Du undgår at købe alt det nemme og usunde, som tit frister os, når travlheden rammer, og det er ulvetime. I stedet for kan du få nogle andre til at strukturere dine madplaner og gøre arbejdet for dig. 

Tid til at lave mad

Du kan få mere energi i hverdagen ved at planlægge dine måltider på forhånd

Danskerne handler i gennemsnit 3-4 gange om ugen. Dette er ikke blot tidskrævende, men gør også ofte, at vi handler det, vi har lyst til i øjeblikket i stedet for det, vi egentlig har brug for og som er sundt for os. Du kan dermed spare penge, tid og kalorier på at strukturere dine måltider på forhånd – og dine indkøb. Ved at følge en madplan får du mere overskud til at fokusere på andre ting, samtidig med at du kan blive inspireret til nye, sunde og varierende måltider. 

Spis det rigtige

Undgå spontane køb hvor du putter lidt ekstra chokolade og sodavand i indkøbsvognen. I stedet for kan du planlægge dine snackmåltider og dermed have god samvittighed og rent faktisk nyde chokoladen, når du spiser det. Sund mad giver os mere overskud og energi i hverdagen, og vi har brug for de gode råvarer til at stå imod vinterens kulde. Med en madplan kan du på forhånd vælge en sund hverdag.

Madplaner

Går du over madbudgettet hver måned?

Endnu en faktor er, at jo flere ture i supermarkedet, jo mere ekstra køber vi også. Madplaner er også en god måde at strukturere dit budget på. Det er pludselig dig, som er herre over, hvad du vil købe. Du ender dermed ikke med at få kastet nogle varer ned i kurven uden at tage notits af, hvad det egentlig løber op i. Læs mere her om, hvordan du kan gøre det billigere og nemmere for dig selv.

Køb madplaner og gør din hverdag nem og sund

Med madplaner kan du nemt få et overblik over dine indkøb, eller du kan bestille maden til døren og gøre det endnu nemmere for dig selv. Du får en liste over, hvilke madvarer du skal købe. Enten kan du selv købe dem, ellers kan du bestille det hele over nettet – ganske let og simpelt.