bbaa1122

Har du svært ved at finde tid til at træne? Skal du arbejde fuldtid og hente ungerne, når du er færdig på arbejde? Lave mad, være sammen med familien – og så er dagen gået, og du har igen ikke fået trænet. Så kan du overveje at investere i et løbebånd til hjemmet.

Træn derhjemme

Hvorfor skal jeg overhovedet løbe?

Træning er sundt for os. Særligt i dag hvor de fleste har stillesiddende arbejde eller studie. Vi har brug for at bevæge os. Det gør os til bedre mennesker fysiologisk, psykisk og socialt. 

Løb er ofte det, folk tyer til, da det er en nem måde at få pulsen op og bevæge sig på. Du kan gøre det overalt. Dog ved vi også, at vejret ofte er en stor faktor for, om vi kommer af sted. Skal vi ned i fitnesscenteret, er der større sandsynlighed for, at vi ikke lige kommer af sted.

Derfor kan et løbebånd i hjemmet virkelig hjælpe dig og hele familien til at få trænet. Er du i tvivl om, hvilket slags løbebånd du skal vælge? Læs mere om løbebånd her og bliv klogere. 

Kan du ikke finde tiden til at træne?

Løbebånd er skånsom træning 

Løbebånd er mere skånsomt for din krop end at fx løbe på asfalt. Hvis du vil løbe, som om du løb udenfor, skal du huske at sætte stigningen på løbebåndet op til 1,5 %. Du kan hele tiden følge med i din tid pr. km, og du kan sætte tempo på og slå hovedet og tankerne fra. Der er selvfølgelig mange løbebånd med mange forskellige funktioner.

Klik her for at læse mere om løbebånd, og hvilket et vil passe til dit behov.  

Gør det nemt for dig selv med et løbebånd 

Det kan næsten ikke blive nemmere. Med et løbebånd i hjemmet kan træningen pludselig tage 30 minutter. På den måde får du også endnu mere tid til familien og til at slappe af.