bbaa1122

Det er både dyrt at være bilejer og dyrt at være frivillig, derfor kan det være svært at få råd til en bil, hvis du gerne vil skrue op for dit frivillige arbejde. Der er dog rigtig mange muligheder for at finde en brugt bil eller hvordan du passer bedst muligt på den du allerede har. Herunder får du tre rigtig gode råd, der gør, at du kan få råd til e bil, uden at det behøver at gå ud over din indsats som frivillig.

1. Hold bilen ren

Hvis du allerede har en bil, så er det altid en fordel at den er ren og pæn. Både udenpå og indeni. Det betyder rigtig meget for værdien af bilen, hvis den skal sælges videre og er det noget du gør løbende, så vil bilen også holde sig  bedre stand gennem længere tid. Helt simpelt handler det om at støvsuge bilen indeni og holde den fri for både sand, skrald og pletter. Det betyder, at der er mindre risiko for blivende skader som ridser eller misfarvninger på sæderne. 

illustration af forskelligt farvede hænder

2. Tjek op på bilens data inden du køber

Er du i stedet på markedet efter en bil, så kan det være en kæmpe fordel, hvis du sørger for at læse op på de forskellige data der er på de forskellige producenter og mærker inden du investerer. På sider som denne kan du blive klogere på både de forskellige biler, men også finde tips og tricks omkring det, at eje en bil. Det kan være dem til at give dig en stor fordel i livet som bilejer og hjælpe dig med at holde udgifterne nede på et minimum.

3. Tjek op på din forsikring løbende

Der er rigtig mange penge at spare, hvis du løbende tjekker op på din forsikring. Det er ikke bare i forbindelse med bilen, men også resten af forsikringerne kan du spare rigtig meget på at give en årlig gennemgang. Ved at samle forsikringerne hos samme selskab vil du ofte kunne hente rigtig gode fordele og tilbud ind, men det kan også være fordelagtigt at undersøge muligheden for at spare penge ved at sprede forsikringerne ud – det er med andre ord en god ide at sætte tid af til at gennemgå dine muligheder.

ben ud af bilvindue

Med lidt snilde kan du altså sagtens få en hverdag med bil og frivilligt arbejde til at hænge sammen. Det kræver bare lidt fodarbejde og forberedelse.