bbaa1122

For at få en pæn og ensartet hud, er det vigtigt først og fremmest at vide, om du lever et overvejende sundt liv. Og så er det vigtigt, at du benytter dig af de rigtige hudplejeprodukter. Som det kan ses på MyGlamClub, så findes der rigtig mange forskellige hudplejeprodukter derude, men vigtigst af alt, er det dog, at du har rutinerne på plads også.

En god wash, creme eller tonic kan ikke redde din hud alene, hvis ikke, at du også har styr på den daglige rutinepleje.

Få helt styr på din hudtype

En god hudplejerutine starter faktisk med, at du kender din egen hud særdeles godt. Du kan nemlig kun købe de rigtige hudplejeprodukter, hvis også, at du har styr på din hudtype. 

Hvis ikke du er obs på dette, så kan køb af produkter, som ikke passer til din hudtype, faktisk forværre problemet. Find derfor ud af, hvordan din hud er. Har du tendens til fedtet hud? Uren hud og bumser? Tør hud? Sart hud? 

Du kan altid gå til din lokale hudplejebutik og få dem til at se på din hudtype, hvis du er i tvivl. 

 

Din hud ændrer sig hele livet

Når du skal finde de rigtig produkter til din hud, så er det vigtigt at huske på, at du også skal vælge ud fra din livssituation. Her kan du både vælge ud fra din alder, men du kan også vælge ud fra, hvordan din konkrete hverdag ser ud for tiden.

Er du eksempelvis udsat for ændrede vejrforhold? Det kan være, at du flytter til et varmere land. Eller oplever du, at huden ændrer sig som følge af forkert kost og for meget stress? Stress er meget farligt for din hud, da det medfører hormonelle forandringer, som straks går i huden.

Er du gravid, gået i overgansalder eller kæmper du med medicin, som kan gå ind og ændre i din hud?

Problemer med urenheder, hudorme og bumser

Et af de mest typiske irritationspunkter for den almene dansker, og i særdeleshed kvinder, er problemer med uren hud. Uren hud kan gå udover selvværdet og sin egen selvfølelse. Her er det først og fremmest vigtigt at tænke på, om nogle af ovenstående livsforhold kan betyde, at huden slår mere ud? Men også, om der anvendes de rigtige produkter.

Flere og flere brands herhjemme, såvel som i udlandet, er begyndt at udvikle konkrete produkter, som skal være med til at hjælpe mod urenheder. 

Danish Skin Care er et ud af mange brands, som forsøger at hjælpe sine kunder med både at spise rigtigt og leve holistisk, så huden får det bedre, men også har opfundet en nem hudplejerutine. 

For at få en god rutine er her første step, at du skal bruge tid på din hud morgen og aften. Her skal du sørge for at bruge de rigtige produkter i den rette rækkefølge. 

Og så handler det om vedholdenhed. Det betyder derfor, at du skal blive ved og ved med at udøve den samme hudplejerutine dag ud og dag ind.

Sidst men ikke minds: Husk solbeskyttelse, da det er den direkte vej til træt hud og for tidlig påbegyndelse af rynker. Rigtig god fornøjelse med at finde de rigtige hudplejeprodukter til din hudtype.