bbaa1122

Sommer betyder for mange mennesker sommerferie, og det er ofte lig med, at de gode vaner bliver lagt på hylden for en stund. Det kan være, man er god til at spise sundt og dyrke motion i dagligdagen, men vælger at holde ferie fra det også sammen med alt det andet, man holder ferie fra. Så bliver der serveret god grillmad med et glas vin ofte, og det er altid vejr til is. Omvendt kan det også være, at man ikke er så god til at tænke over en sund livsstil i dagligdagen, og måske er ferien netop det tidspunkt, hvor man har tid til at gøre noget ved det.

Træning derhjemme

Man kan sagtens træne derhjemme

Hvis man ikke har så meget lyst til at tilbringe sin sommer i et fitnesscenter, kan man overveje, om det kunne være en god idé at træne derhjemme. Fitnesscentre kan blive meget varme i sommervarmen, så det er helt fair, hvis man har mere lyst til at træne i omgivelser, der forhåbentlig er mere kølige derhjemme. Både hjemmetræning og andre slags træning kræver noget viljestyrke. Vil man gøre det lidt mere spændende for sig selv, kan man dog overveje at anskaffe sig en form for maskine. Der findes beskrivelser og test af flere forskellige typer maskiner, f.eks. løbebånd, på Kondition.dk, hvor man kan blive klogere. Hvis man vælger at dyrke motion på en maskine, kan man ofte stille den foran fjernsynet eller lignende og sætte noget spændende på, så man er underholdt under træningen.

Afslapning i ferien

Der skal også være plads til at holde fri

Selvom det er vigtigt at være opmærksom på, at man ikke får lagt alle de gode vaner for langt væk, skal man dog også give sig selv lov til at holde fri. Det gælder også motion og lignende, hvis man har behov for det. Der er dog også nogle, der holder fri ved, at de netop bruger mere tid på at træne eller andre ting, der er sunde for kroppen, fordi der ikke er nok tid normalt. Man behøver ikke nødvendigvis at droppe alle de lækre ting, man kan putte i munden i sommerferien, for at kunne holde sig sund. Man kan vælge at overveje lidt om, hvad man putter i munden, og hvor meget, og ellers handler det også bare om at komme tilbage på sporet, når man har holdt ferie, og så skal det nok gå. Man kan i hvert fald sagtens holde ferie, uden at det behøver at gå helt galt.