bbaa1122

Motion og kost hænger uløseligt sammen. Uden det ene bliver det andet ligegyldigt. Motion og ordentlig kost giver tilsammen bedre sundhed. Motion er meget andet end timer i et motionsrum og kan sagtens kombineres med sjov og nydelse. Det samme gælder for kost. Kost behøver ikke være kedelig for at være sund og nærende.

Motion på el cykel er herlig og god motion

Motion er for mange et rigtig træls ord og noget de forbinder med surt slid i et gråt motionsrum. En el cykel kan gøre op med alt det trælse. Cykling er på alle måder en god sport, uanset om det er en el damecykel, el herrecykel eller en almindelig cykel uden el.

På en el cykel er det bare meget sjovere. Dels er det slet ikke hårdt arbejde at cykle på en el cykel dame eller herre udgave. Du får hjælp til alle stigninger og kan også tage en lille slapper undervejs. Motionen bliver ikke ringere, kun sjovere. På el cykel kan du også nå meget længere end på din almindelige cykel. Både skov og strand er helt opnåelige destinationer på el cykel.

Kosten behøver ikke være kedelig for at være sund

  • Du behøver ikke lave ret meget om på din kost for at blive sund. Kosten skal bare have et par enkle grundregler som du sagtens kan leve med. Resten er op til kokkens fantasi. Reglerne er simple. Burger, cola og slik er forbudt. Det er en falsk trang du føler, når din krop siger at den vil have det. det din krop i virkeligheden fortæller er at der er depoter som er ved at være tømt. Lyt til din krop og giv den det som den i virkeligheden mangler.
  • Den næste regel er at undgå stivelse i alle former. Spis i stedet en hel masse grønsager gerne i rå form.
  • Sidste regel er at undgå så meget som muligt af det mad der er forarbejdet. Råvarer der ikke er behandlet og som helst er økologiske er det bedste du kan gøre for din sundhed.

Lækkert mad og lange ture på el cykel er vejen frem

Får din krop det den skal have, forsvinder trangen til alt det usunde. Cykler du hver dag en lille tur på din el cykel, bliver det hurtigt til en god vane som du glæder dig til, i stedet for noget der minder om motion i et gråt motionsrum.

Sundhed er et godt mål at have, men det behøver ikke være surt slid at nå dertil. Det er ikke forbudt at have det sjovt og spise lækker mad, samtidig med at man stræber mod bedre sundhed.