bbaa1122

Mennesker har brug for hudkontakt, og de har brug for at mærke kærlighed. Man kommer aldrig tættere fysisk på et andet menneske, end når man er intime sammen. Det kan gøre virkelig meget for kærligheden mellem to mennesker, at man har et sexliv, der fungerer. Det er også sundt at have sex, og det er noget, der sender endorfiner til hjernen. Det kan være, at du skal investere noget mere i at skabe et bedre sexliv for dig og din partner?

overraskelse

Genskab gnisten med frækt undertøj

Men det er klart, at det kan blive sværere at holde gang i gnisten, når man har været sammen i lang tid. Derfor kan det godt være, at man skal prøve med nogle bestemte metoder, der måske kan sætte lidt gang i det hele igen. Du kan f.eks. kigge nærmere på COTTELLI BLONDE PEEKABOO BABYDOLL PLUS SIZE. Man kan sagtens have noget frækt undertøj på, selvom man er lidt større. Der er også noget med sensuelt ved, at man har kvindelige former.

kærester

Fortæl, hvad du godt kan lide

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til, hvad vi godt kan lide i soveværelset. Hvis du gerne vil have et godt og sundt sexliv med din partner, så kan det gøre rigtig meget, at I sammen tør tale om, hvad det er, I godt kan lide. Når man først begynder at tale om det, så kan man også gøre mere for hinanden, som er rart – derfor giver det god mening for alle parter.