bbaa1122

Vi lever i en verden hvor alle tænke på hvordan man kan være bæredygtig. Hvordan man kan være grønnere i alle dele af livet. Folk spiser grønnere, går klædt grønnere og indpakker grønnere – og lige netop grønnere indpakning skal det handle om her.

genbrug

Sådan vælger man den rette indpakning

Man vil jo gerne være bærdygtig når man har brug for at pakke nogle ting ind. Men indpakning i sig selv er ofte ikke lavet med grønne tanker. Disse dage er indpakning ikke lavet til at at blive genbrugt, eller til at kunne nedbrydes. Men hvis man gerne vil bruge grøn indpakning, så burde man kigge på alternativer. Man kunne pakke ting ind i gamle aviser, eller noget stof man har liggende i huset. Læs mere her og find ud af hvordan man bruge indpakning på den grønne måde. Så kan man være grøn på alle områder.

Et sundere liv¨

Folk vil gerne have en sundere livsstil disse dage. Men det kan være svært at ændre ens hverdag til at være lidt sundere. Men ofte med et grønnere liv kommer der et sundere liv med. Der er mange måder man kan ændre ens hverdag, så man kan leve et sundere liv. Man kunne jo starte med at løbe en tur en gang imellem, men det tager mere end det for at leve et sundere liv. Man skal også huske at spise sundt og varieret, jo flere farver ens tallerken har jo bedre. Og jo sundere, jo grønnere.

Andre måder at leve grønt på

Disse dage vil folk bare gerne leve grønnere. Heldigvis er det blevet meget nemmere at have en bæredygtig livsstil i dag, end det har været før i tiden. Så hvis man gerne vil leve en sundere grønnere livsstil, så skal man bare prøve og se alle mulighederne derude. Man kunne starte med at prøve at købe mad uden emballage. Ofte kan man finde frugt og grønt uden plastik indpakning, og dermed være lidt grønnere. Eller man kunne lade være med at købe sølvpapir og køkken plast, og lede efter alternativer i stedet for. Med et grønnere liv, kommer der også et sundere liv med.