bbaa1122

Vi har alle perioder, hvor der er lidt ekstra travlt og skemaet nærmest boomer med aftaler. Det kan være svært at finde tid og ro til at lave de ting, man rent faktisk vil give fokus f.eks. din træning. Træning kan være et dejligt pusterum, når man oplever travle perioder en gang imellem. Derfor kan du i denne artikel læse lidt om, hvordan man kan få trænet trods et fuldt skema med fart på. 

Cykling

Hop på cyklen

Hvis du savner den friske luft og få pulsen op i hverdagen, så er det måske cyklen, der skal lidt mere i brug. I stedet for at tage bilen på arbejde eller hen til supermarkedet, kan du tage cyklen derhen i stedet for. 

Cykling træner en stor del af kroppen og giver en god kondition, så det er en rigtig god måde at få trænet i løbet af dagen, selvom man har travlt. Det er gratis og det er en sund måde at få motion på. 

Træning i hjemmet

Selv de mindste øvelser kan give et stort udbytte i sidste ende. Det kan godt være det kun er få øvelser man laver, men hvis man holder fast og gøre det til en daglig rutine kan man sagtens mærke forskel. 

Det kan være nogle simple øvelser som du selv kan lave efter, hvad du ønsker at træne. Man kan også få lavet et træningsprogram af en personlig træner, som ved hvilke muskelgrupper du skal fokusere på. 

Blot 7 minutters træning hverdag kan give en god følelse i maven bagefter og 7 minutter har vi i for det meste i hverdagen til at træne lidt. 

Hvis du til gengæld gerne vil have pulsen lidt mere med din partner, kan I finde inspiration og sjove måder at træne på inde på Erotube.dk 

 Gå_i_naturen

En hjemmemaskine

Et løbebånd kan også give der større mulighed for at træne i hverdagen. På et løbebånd er du altid hjemme og kan hurtigt hoppe af, når du skal videre til en aftale. På den måde kan du nå at få pulsen op og komme hurtigt videre til din næste aftale uden at blive stresset.