bbaa1122

Hvad er sundhed? Det spørgsmål stiller vi os selv mange gange om året. Du ser det formuleret i diverse klummer, artikler, på jobbet og i hjemmet. 

Uden en stor pandemi ser du det pludselig formuleret på tv, i nyhederne og i debatter. For hvad er denne sundhed? 

Lige nu er fokusset, at sundhed er at have et godt immunforsvar. For det gode immunforsvar kan jo holde lægen væk. 

Men det gode immunforsvar er selvfølgelig ikke ene om at kunne kalde sig sundhed. Det handler om langt flere aspekter som økologi, kost og at kunne træffe gode beslutninger. 

Sund_mad

Hele kroppen fortjener et sundt ynde

Det gode og stærke immunforsvar er i allerhøjeste grad vigtigt. Og til det sunde immunforsvar er det vigtigt at skrive sig bag øret, at det ikke bare kommer fra den ene dag til den anden. 

Det hjælper ikke noget at pumpe sig med C-vitamin, når du er forkølet, det hjælper ikke dit immunforsvar. Det, der hjælper, er et sundt liv, hvor du dyrker motion, spiser fornuftigt og får dine vitaminer og mineraler. 

Gør du det, er du langt hen ad vejen et rigtig sundt menneske. Vil du hele vejen rundt, må du så inkluderer nogle flere aspekter. 

For der er mere at hente. Det er vaner, du kan lægge om, så slipper for muligheden for en masse langtidssygdomme. Der er vaner, du kan lægge om, så måske slipper for din astma eller andet. 

Det kunne være veganisme, der hjælper dig med en styrket sundhed. Det kunne være din krop får det bedre, hvis du undgår at pumpe kemikalier og sprøjtede varer ind i den – og sådan kan du blive ved. 

Det ligger alt sammen til i den pulje, der hedder sundhed. 

Shampoo

Shampoo uden sulfat

Sundhed handler selvfølgelig også om skønhed og skønhedsprodukter. Det handler om at holde sin hud, sit hår og alle skavanker sunde. 

Det kunne være ved at bruge shampoo uden sulfat. For på den måde at slippe for kemikalier i dit går og dermed slippe for svækket hårvækst. 

Det kan du f.eks. undgå ved at bruge innersense produkter. Du kan finde en ton af forskellige produkter på linket, der kan hjælpe dig til stærkere, smukkere og sundere hud og hår. 

Det er virkelig et besøg værd. 

Du vil uden tvivl finde ud af, at der faktisk er noget om snakken. Det er faktisk muligt at få en smukkere og sundere hud ved at gå op i, hvilket produkter du bruger på den. 

Det er sundhed og vejen til det sunde liv.