bbaa1122

Vi går efteråret i møde med hastige skridt. Det regner mere, temperaturen falder, og himlen bliver grå. Derfor er det det perfekte tidspunkt at kigge efter din næste rejse til syden. En rejse til syden er altid en god ide, og du behøver ingen undskyldning for at forkæle dig selv med lidt varme og afslapning i en uges tid. Men hvad skal du bruge tiden på? Det får du svar på her.

Læs en bog

Ferietid er den oplagte mulighed for at læse nogle af de bøger, der ellers bare står på hylden. Udforsk forskellige universer, der er skabt af forskellige forfattere. Lær karaktererne at kende, så du kender dem ind og ud – næsten til det punkt, hvor du kender dem bedre end dig selv.

Det er næsten umuligt ikke at slappe af med en god bog i hånden – især hvis du har en drink i den anden, og solen varmer din krop udefra og ind.

Besøge kulturelle og historiske seværdigheder

Synes du, det er vigtigt at lære om den kultur, du flyver til, er en oplagt måde at lære den bedre at kende på at besøge kulturelle og historiske seværdigheder. Historien fortæller meget om, hvorfor befolkningen handler, som de gør, og hvorfor samfundet ser ud, som det gør. Du kan altså lære meget om kulturen ved at gå tilbage i tiden.

Den oplagte mulighed for at finde de bedste steder, er ved at spørge lokalbefolkningen om, hvor de ville tage hen, hvis de kunne lege turister i deres eget land. Ellers er der også mange rejseguides, der vil fortælle dig, hvorhen du skal tage.

Spise lokal mad

I forlængelse af ovenstående kan det være enormt spændende og sjovt at prøve noget af landets lokale mad, nu hvor du alligevel er der. Opsøg restauranter, der serverer lokal mad – ofte vil det være de små steder ned langs de små gader – og udforsk maden, som de lokale spiser til hverdag.

Dette kan på samme måde som de kulturelle seværdigheder, fortælle dig meget om kulturen og historien. Ligesom vi i Danmark spiser meget kød og mange kartofler, fordi vi altid har været et landbrugssamfund, vil de ved kysterne spise meget fisk. Du kan altså lære rigtig meget fra maden også.

Benyt dig af all inclusive

Hvis du absolut ingenting vil foretage dig, er dette selvfølgelig også muligt. Her kan du huske all inclusive på afbudsrejsen. På den måde kan du nemlig bade i pool eller ved stranden, slappe fuldstændig af, få serveret Martinis og Piña Coladas på alle tidspunkter af døgnet og blot lade op efter et brat stop på sommeren – og det behøver ikke være dyrt.

En afbudsrejse kræver selvfølgelig, at du er fleksibel med, hvor du vil hen, og hvornår du skal afsted. Til gengæld har du netop råd til en all inclusive rejse, fordi du får rejsen billigere. Hvis du har mulighed for dette, er det er altså det værd på alle måder.