bbaa1122

Når man i dag snakker om sundhed er det på en mere nuanceret måde end før. Når man tidligere snakket om sundhed var det stort set altid i forbindelse med grøntsager og motion. Hvis folk skulle være sunde mente man, at det kun handlede om, at de skulle dyrke mere motion og generelt leve fedtfattigt. I dag har man dog et mere holistisk syn på sundhed. Man anerkender nemlig, at et godt helbred også kan have meget at gøre med hvordan man har det. Det vil sige, at hvis man går rundt på arbejdet og konstant er lidt stresset er der ikke stor sandsynlighed for, at man er sund. Så kan det godt være, at man har en sund og varieret kost. Det gør dog ikke noget godt hvis man alligevel blot går rundt og er ked af det hele tiden. At have sin sundhed i tankerne bør altid starte med at man tænker på at have et godt mentalt helbred. Man skal kigge på sig selv udefra og se om man er lykkelig. Og så skal man se om der er omstændigheder i ens liv der på den ene eller anden måde holder en tilbage. For det kan gøre, at man dermed ikke er lige så lykkelig, som man kunne være. 

Appelsiner

Med sundhed kan du være sammen med familien

Hvis I i din familie har fået at vide, at I skal være mere sunde kan det betyde mange forskellige ting. For manges vedkommende gælder det, at man sammen skal dyrke mere sport sammen. Ved at dyrke sport sammen kan man nyde, at man er sammen om noget. Uanset hvor meget man så får rørt sig finder man ud af, at det er en skøn måde at være sammen på. Der er dog også mange andre måder man kan være sund på. 

Når man taler om sundhed kan man nemlig også snakke om den økonomiske sundhed. Det er den sundhed, der handler om at have et sundt forhold til økonomi. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan have en sund økonomi. Hvis man har en økonomi der står stille og ikke bevæger sig kan man ikke sige, at man har en sund økonomi. Hvis man derimod har en økonomi, som man sørger for at passe og pleje er der større sandsynlighed for, at den er sund. Investerer man i bitcoins kan man muligvis snakke om en sund økonomi. Se mere her hvis du vil finde ud af om bitcoins kan være noget for dig og din økonomi. Det er klart, at man ikke bare fra den ene dag til den anden bør gå ud og investere alle ens penge i bitcoins. Det kræver nemlig, at man lige undersøger markedet først. Når man har gjort det og føler sig sikker kan man godt gå ud og tage en chance.

Løber udenfor

Smil, vær glad og bliv sund

Det kan virke meget kunstigt at grine og smile når det ikke er naturligt. Mange har været til latter coach og har følt, at det var noget af det mærkeligste de har oplevet. Sådan behøver det dog ikke at være. For faktisk er der stor evidens for, at det virker. Hvis man ikke er glad kan man smile sig ud af det. På den måde er man med til at sikre sin egen sundhed. 

Går man konstant rundt med mundvigene nedad kan man blot prøve at smile lidt mere. Med tiden kan man være sikker på, at man nok skal blive gladere da kroppen bilder sig selv ind, at man er glad og tilfreds. Det er mærkeligt, at det fungerer sådan, men ikke desto mindre er det faktisk sådan virkeligheden ofte er. Når det handler om sundhed kan man bilde sin krop mange ting ind.