bbaa1122

Der er mange, der går og drømmer om et bedre helbred til hverdag. Det kan fordi at man er begyndt at spise lidt for usundt og også kan mærke det på sin krop, men det kan også være fordi at det heller ikke går for godt med det mentale helbred. 

Der er heldigvis en masse forskellige ting, du kan gøre. De fleste af disse vil ikke nødvendigvis have en virkning i det sekund, du foretager dig dem, men i det lange løb kan det siges så meget, at en sund livsstil også overordnet vil føre til et bedre helbred. Så læs lidt mere om det herunder.

Meditation

Gåture og løbeture

Hvis du har en tendens til at blive lidt småsløj med korte mellemrum, så kan det meget vel være fordi, at dit immunforsvar ikke helt er på toppen. Her er det selvfølgelig en ide, at du får lidt mere aktivitet ind i din hverdag, så du netop styrker dit immunforsvar. 

En rigtig fin måde at gøre det på er for eksempel ved at løbe eller gå nogle ture. For det første er løb en rigtig god form for motion, hvor man bruger hele kroppen, men derudover er det også rigtig godt at komme ud i den friske luft. Og når man ikke lige magter at løbe en lang tur, så kan man selvfølgelig bare gå.

Mental velvære

Når det angår helbredet, så skal man også huske at være opmærksom på, at det også i høj grad handler om mental velvære. Det betyder ikke kun at forebygge fysisk sygdom og feber, men også at man generelt har det godt med sig selv og de ting, der sker.

Her er det særligt vigtigt, at man er god til at passe på sig selv, og at man også kan finde ud af at sige fra, når det hele bliver lidt presset. Der er ingen grund til at presse sin krop uden grund, og i værste tilfælde kan det føre til slem stress, depression eller angst. Så det er vigtigt, at du tillægger det mentale helbred lige så stor betydning som det fysiske.

Glad pige

Alternativer man kan afprøve

Der er også nogle alternativer til disse mere kendte måder at få det bedre på. Det er ikke alle disse alternativer, hvor der rent faktisk er videnskabeligt belæg for, at det altid virker. CBD olie, eksempelvis fra raworganics.dk, kunne være et bud på et sådant alternativ – det vil dog være sikrest med en god, lang løbetur. Derudover er der også dem, som bruger meditation som en måde at få et bedre helbred på. Her kan der muligvis være mere belæg for, at det rent faktisk virker, fordi det trods alt er en proces, hvor man mærker sig selv og lytter til sin krop – og det hænger meget godt sammen med mental velvære.