bbaa1122

For mange er det efterhånden blevet fuldstændig normalt at have ondt i hovedet efter en lang og hård arbejdsdag. Nogle går endda næsten rundt med kroniske smerter i hovedet, og det kan virkelig forringe livskvaliteten samt den energi og entusiasme, du kan lægge i det, du gør, hvad end det handler m børn, venner eller arbejde. 

Grunden til, at det kan være så svært at vænne sig af med hovedpine er, at der er masser af forskellige grunde til, at du kan døje med den slags. Det kan være grundet stress, dårlig diæt eller for meget tid foran computeren. En af de grunde, som de færreste imidlertid skænker en tanke er, at de skærer tænder i søvne. Det er imidlertid tilfældet for rigtig mange, også selvom du og din eventuelle partner ikke nødvendigvis vågner op til flere gange om natten grundet lyden fra det. Netop det at skære tænder i søvne kan nemlig forårsage rigtig store hoved smerter såvel som muskelspænding i nakken og kæben.

Pille

Anskaf dig en bide skinne

Hvis du har en mistanke om, at det er den slags der forårsager din hovedpine, kan du prøve at få det tjekket hos en læge eller tandlæge. De vil med stor sandsynlighed kunne tage et kig på dine tænder og fortælle dig, hvorvidt det skyldes, at du skærer tænder eller ej. Du kan også bare prøve at anskaffe dig en bide skinne. Det kan virke som et stort skridt at skulle anskaffe sig en bide skinne, men det eneste du behøver er sådan set at sove med den. Efter bare en uge til en måned, vil du næsten med garanti kunne mærke, at smerterne forlader kæberne såvel som hovedet, og du vil blive enormt glad for din bide skinne.

Bideskinne