bbaa1122

De fleste har måske lyst til at tabe overflødige kilo, imens andre har brug for at tage på. Uanset om du har din ideal vægt eller ej, er sundhed vigtigt. En sund livsstil giver dig mere energi, overskud og et potentielt længere liv. Når det kommer til sundhed handler det både om fysisk og mental sundhed. Du skal ikke kæmpe dig igennem en streng kur eller gå glip af sociale arrangementer. Du skal øge din daglige sundhed, men tillade dig at leve og nyde livet også.

 

Tillæg dig sunde vaner i hverdagen

Du behøver ikke lægge hele din kost om, for at blive sund. Du behøver heller ikke følge en kur, hvor du kun spiser broccoli eller vejer din mad og følger en specifik madplan. Det handler blot om at udskifte nogle usunde vaner med et sundere alternativ. Måske spiser du ikke morgenmad eller du har det med at spise slik på vej hjem i bilen. Hvis du ændrer små dårlige vaner kan der ske store fremskridt. Du skal selvfølgelig spise sundt og varieret, men det gør det fleste også. Det handler om de små dårlige vaner som er forholdsvist nemme at ændre. Hvis du får dig nogle sundere vaner i dagligdagen, vil du samtidig nyde det mere, når slikskålen findes frem eller når colaen kommer på bordet.

festmiddag

 

Fejr dine fremskridt og tillad dig at feste

En kur er derfor slet ikke vejen til en sundere livstil og et eventuelt vægttab. Du skal ændre din livstil, men det skal ikke blive en sur pligt at spise sundt. Der skal være balance. Du vil gerne have et godt langt liv med energi, overskud og selvtillid. Du vil samtidig nyde de ting du elsker i livet. For det bedste for dig både fysisk og mentalt er at have en mellemvej. Du ændrer din livstil til det sundere, men du tillader dig stadig at feste en gang i mellem. Tastytown i København starter festen for dig med skøn mad. Fejr dine fremskridt og nyd en fest og lækker mad en gang i mellem.

 

Træn derhjemme i den travle hverdag

Det er vigtigt at træne for en sunder livstil, men det være svært at få tid til at tage i fitnesscenter. Derfor kan du med fordel have for eksempel et løbebånd derhjemme eller på kontoret. Så kan du træne, selv når du har travlt og nemmere opretholde din sunde livstil.