bbaa1122

”Det er det indre der tæller” – Det er et udtryk, som man har hørt mange gange før. Selvom det selvfølgelig er rigtigt, så kan det være svært at have et sundt indre og være sit allerbedste jeg udadtil, hvis man ikke føler sig tilpas med ens ydre.

Den mentale sundhed kan nemlig påvirkes negativt, hvis man ikke er tilfreds med sit ydre. Specielt håret er for mange mennesker en stor del af deres identitet, og hvis man ikke bryder sig om, hvordan det ser ud, så kan det have en negativ indvirkning på ens selvværd.

Problemer med håret er dog lige til at fikse. Premium Extensions i Århus tilbyder dig at udleve dine vildeste extensions drømme og opnå lige præcis den længde og volume, som du ønsker.

Kvalitet uden kompromis

Der findes utrolig mange billige extensions på markedet. Det kan virke fristende at spare lidt penge, men mange af de billige extensions ødelægger dit eget hår. De billige udgaver er nemlig farvet med kemikalier. Disse kemikalier åbner hårstråene, og når så de billige extensions bliver sat på, så vil de sidde og gnide på dit eget hår. De virker dermed ligesom sandpapir, og de vil med tiden ødelægge håret.

Derudover er de billige løsninger heller ikke så billige i længden. De holder nemlig dårligere end de dyrere udgaver, og man kommer derfor til at betale mere over kortere tid, end hvis man vælger at investere i extensions af en god kvalitet.

Premium Extensions i Århus går ikke på kompromis med kvaliteten. Her bruges kun ægte hår, og i stedet for at bruge kemikalier til at farve håret med – og dermed risikere sundheden af dit eget hår – så bruges der en mild frugtsyre. Dette er med til at holde dit eget hår giftfri, og det forbliver dermed langt sundere.

Masser af volume for pengene

Hos mange billigere forhandlere betaler man for extensions pr. gram. Dette er dog med til at hæve prisen for dine extensions, da en stor del af vægten ligger i syningen. Samtidig er hårstråene i de billigere varianter ofte kortere, og der skal dermed flere baner til at give volume helt ud i spidserne. De mange baner og syninger er igen med til at slide dit eget hår ned.

Hos Premium Extensions i Århus betaler man pr. bane. Her er hårstråene meget længere, og man opnår dermed langt mere volume – også helt ud i spidserne – med en mindre antal baner. Igen undgår man at slide unødvendigt på det originale hår.

Kun én professionel leverandør

Premium Extensions i Århus benytter sig kun af en enkelt leverandør. Leverandøren har leveret extensions i over 40 år, og de er dermed i stand til at levere den bedste kvalitet. Alle extensions er håndsyede, så syningerne fylder mindst muligt på hovedet. Dette gør det også muligt at placere flere baner oven på hinanden, hvilket er med til at øge volumen af håret.

Leverandøren garanterer desuden, at alle hårene i din extensions kommer fra det samme parti, og dermed ikke bliver blandet med andre hårpartier. Det garanterer at alle hårene ligger i den samme retning, når de bliver syet sammen, og man undgår dermed extensions, som der vil filtre og fælde.

Smil til verdenen

Hvis du ønsker at få opfyldt dine extensions drømme, så kan du læse mere om Premium Extensions i Århus her. Men har dine tidligere hår-frustrationer sat sig i tænderne, så læs endeligt videre.

Mange døjer nemlig med at skære tænder, imens de sover. Det kan give ømme tænder og kæbemuskler, hvilket kan være meget ubehageligt i de vågne timer. Dette problem kan dog afhjælpes ved at købe en bideskinne.

Bideskinnen sørger for, at man ikke bider helt sammen, imens man sover. Skinnen virker altså som et beskyttende lag imellem tænderne, og man kan dermed ikke længere skære tænder. Dette sørger for, at de ubehagelige spændinger ikke opstår, og man kan vågne frisk og udhvilet dagen efter.

Du kan læse mere om bideskinner her.