bbaa1122

I er netop i fuld gang med at arrangere en perfekt polterabend for din gode veninde, men mangler inspiration til dagen. En Polterabend er for de fleste en dag, der betyder meget inden den store dag, hvor brylluppet står for døren. Det er den dag, hvor I har mulighed for at hygge om jeres veninde og prøve kræfter med forskellige aktiviteter. Læs nedenfor hvordan I skaber den bedste Polterabend.

 

Sådan kommer du i gang

 

At planlæge en polterabend kan synes som et større projekt, hvor dét at nå til enighed blandt mange kan være krævende. Derfor er det en god idé, hvis i tager et step ad gangen og forsøger at nå til enighed allerede i begyndelsen. I er helt sikkert mange, der hver især har en idé eller to til, hvordan dagen skal forløbe.

Inden I for alvor begynder planlægningen, er det en god idé, hvis én af jer for eksempel tager rollen som den, der sørger for, at der bliver afholdt møder og efterfølgende inviterer folk. Det kan nemlig hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis I er mange, der skal planlægge, hvornår I mødes.

polterabend

Find på ideer

 

Når I har planlagt at mødes, er næste skridt at komme med forslag til diverse aktiviteter, I kunne lave på dagen. I kan starte med at lave en tidsplan for, hvornår I skal overraske jeres veninde. På den måde ved I allerede, hvornår dagen skal indledes. Hvis det er om morgenen eller formiddagen, kunne I for eksempel starte dagen med at spise en solid brunch, så I er klar til resten af dagen.

 

Et godt polterabendforslag er blandt andet at prøve et Escape room, hvis I er i nærheden af København. I et Escape room vil I opleve forskellige rum, der alle byder på sjove gådeløsninger, hvor I skal tænke ud af boksen. Denne aktivitet er perfekt, hvis I gerne vil skrue op for samarbejdet og løse en række sjove gåder sammen. Det giver en fantastisk oplevelse, som I ikke glemmer foreløbig.

 

Derefter kunne i slutte dagen af med Yoga og komme helt ned i tempo, inden dagen sikkert skal afsluttes med en bytur eller andet sjovt. En polterabend i kombination af gådeløsninger i Escape room efterfulgt af yoga er en perfekt måde at dyrke samværet på. På den måde får I helt sikkert givet jeres veninde en god og oplevelsesrig dag, hvor hun er i centrum.