bbaa1122

Katten er et livligt væsen, der fanger mus og jager om dagen. Den er en sofistikeret størrelse, der lever sit eget liv og klarer sig selv det meste af tiden. Men man siger om katte, at hvis de trives hos jer i hjemmet, så kommer de altid hjem, når de har været på farten. Derfor skal katten også have et dejligt, trygt hvilested, så den kan sove godt. Køb derfor en katte seng til den.

Katte seng til killing

Når man køber katten som en killing, har den naturligvis mere behov for omsorg og for at ligge trygt og behageligt. Det er derfor afgørende, at du har fundet en dejlig blød og fluffy seng til katten, så den rigtig kan føle sig magelig og glad.

Sov godt

Forskellige slags

Katte senge findes i mange farver og størrelser. Der er senge med blødt underlag, senge med hårdt underlag, og senge, der er store og små. For det meste har katten brug for at strække sig og føle sig afslappet, så sengen skal være forholdsvis stor. Omkring dobbelt så stor som dit kat. Også farver og former findes der mange forskellige af. Læs videre her.

Kattens hvil

En kat render rundt i løbet af en dag, men kommer tit hjem i løbet af dagen for at hvile og få ro. Den kommer tilbage for at lægge sig ned, for at strække sig og have det blødt og rart. Det er meget vigtigt, at katten også får en pause fra jagten og legen, så den har fornyet energi.

Smart som katteejer

En kat er nogenlunde renlig og renser sig selv, men den er aldrig Men den er aldrig hundrede procent renlig. Derfor er det rart for dig, som husejer, at den ikke sviner hele stuen til og lægger sin mus eller fugle midt på stuegulvet.

Hvil

Hvor skal sengen stå?

Det er meget forskelligt, hvor man ønsker, at katte sengen skal stå. Er katten vant til at gå ned i kælderen for at hvile, så er det en god idé at stille sengen der. Vil du gerne have, at katten er tæt på dig og din familie, når I sidder i stuen, så er det måske smartere at have sengen i stuen.

En katte seng er forkælelse til din ven

Tænk på hvor meget mennesker går op i den perfekte seng. Den gode madras. Den bløde topmadras. Katten skal have lige så meget forkælelse som mennesket, så den kan være kat.