bbaa1122

Nu går vi efteråret og mørkere tider i møde. Overskuddet kan blive lavere i takt med, at vi får færre lyse timer, så dagene synes kortere. Nogle mennesker bliver endda vinterdeprimerede. Sørg for at forkæle dig selv lidt ekstra om vinteren. Din mentale sundhed er vigtig at værne om og at være god mod sig selv hjælper en igennem vinteren. Du kommer højst sandsynligt også til at være mere indenfor, så det er også en idé at gøre hjemmet lidt ekstra hyggeligt.

kvinde skifter elpaere på lampe

Små, gode ting du kan gøre for dit udseende

Det er for det første rart med nogle gode, bløde sweatre, der kan holde dig dejlig varm. Sørg også for at sætte lidt tid af til at finde den rigtige vinterjakke. Den skal selvfølgelig være varm og praktisk, men det er også vigtigt, at du stadig føler, at den klæder dig og at du ser flot ud. Giv dig selv ansigtsmasker og hårkure for ekstra pleje mod det kolde vejr. Sørg også for at pleje dine hænder med god, fed creme. For at holde dine hænder fine kan du også få nogle flotte, elegante gellack negle, som holder i længere tid end normal neglelak. At pleje sit udseende og holde af måden, man ser ud på, er også sundhed og vigtigt for din psyke.

hyggelig stue med pejs

Et hyggeligt hjem

Sørg for at have nogle dejlige puder og tæpper så du rigtigt kan hygge dig i din stue på de mørke vinteraftner. Køb en masse forskellig te og snacks, så du altid har det klar, hvis du kommer hjem efter en lang dag og skal stresse af. Tænk over belysningen derhjemme. Har dine pærer et varmt og blødt lys? Det gør meget for sindet i de mørke tider at have det rigtige lys derhjemme. Hvis man lider af vinterdepression, kan man endda købe specielle lamper til dette. I november holder de fleste af landets butikker, fysisk eller på nettet, Black Friday, hvor der er mange penge at spare på forbedringer af dit hjem, så du kan hygge dig godt ved vinterens komme.