bbaa1122

Du kender måske allerede til effekten af et godt arrangement, begivenhed, event mv. Følelsen af at have oplevet noget positivt og mindeværdigt har en stærk indflydelse over dine personlige følelser. Vi vokser op bliver dannet ud fra vores sociale miljøer og de oplevelser vi oplever i disse. Oplevelser er med til at skabe vores personligheder, men er også med til at sætte dagsordenen for humøret.

Oplevelser er således et ultimativt sanseligt fænomen, hvor dine følelser og sanser inddrages. Gode oplevelser har det med at stimulere én positivt, hvorimod negative gøre det omvendte ved at efterlade dig i dårligere humør.

Oplevelser en overflod af eksempler

Der findes ekstremt mange eksempler på, hvad en oplevelse kan være. Oplevelser i dets enkelthed indebærer en form for aktivitet i en givne kontekst. Det kan indebære alt lige fra en frokost med veninde til gokart kørsel med vennerne. Du har sikkert selv mange oplevelser fra din egen verden, som du kan komme i tanker om. En oplevelse kan således dække over mange ting og er afhængige af konteksten. Oplevelser i form af begivenheder er en stærk faktor i ens personlige liv, men det samme gør sig også gældende på ens arbejdsplads.

Afholder din virksomhed firmaarrangementer?

På arbejdspladsen kan der findes en række goder ved at afholde firmaarrangementer og særligt gode og veludførte.

For mange mennesker foregår en stor del af deres dagligdag på deres arbejdsplads, hvor de er en del af et netværk af kollegaer. I den forbindelse har din arbejdsplads en stor betydning for din generelle sundhed og mentale velvære. Et godt sammenhold og trivsel medvirker ikke kun til, at det er sjovere at komme på arbejde, men også til en øget produktivitet. De fleste arbejdsopgaver løses og udarbejdes i samarbejde med kollegaer. Herudover er det også personer som man bruger en stor del af ens liv sammen. Derfor er det vigtigt at have et godt fællesskab og en god intern trivsel.

Dårligt kollegaskab kan resultere i at du får en større tilbøjelighed til at gå ned med en psykisk lidelse eller stress. Herudover medvirker det også til ringere udført arbejde grundet dårlig kommunikation, samt et større sygefravær. Disse ting vil i sidste ende manifestere sig på arbejdsgiverens bundlinje, hvilket kan medføre til konsekvenser ikke kun økonomisk, men også menneskeligt. Der findes utallige eksempler på dårlige arbejdsmiljøer med chikaner, mobning og lav motivation, derfor er det vigtigt ikke at blive en del af statistikken.

Firmaarrangementer et godt bud på en løsning

Et godt sammenhold medvirker til det modsatte af det negative, men det kan være en udfordring at finde ud af hvordan man skal gribe det an. Der findes mange muligheder, hvor budgettet og fantasien sætter grænser. Som tidligere belyst afhænger nogle aktiviteter af kontekst, hvor geografien spiller en rolle. Der kan være forskelle på firmaarrangementer København og andre områder i landet. Det handler derfor at undersøge mulighederne først.