bbaa1122

Hvis du har psoriasis, har du sikkert gjort lidt af hvert for at finde et middel, der virker. Kløe, hud, der skæller og rødme er nemlig ikke en dans på roser at leve med, og slet ikke som en kronisk tilstand. Men her er et middel, du sikkert ikke har hørt om før… 

De fleste af os har nok oplevet, at vores hud i en periode var mere eller mindre uren eller irritabel. Hvis du har lidt af akne, ved du, hvor invaliderende det kan være, både for vores fysiske og mentale sundhed. Heldigvis går akne som regel over med tiden. 

Lider du af psoriasis, skal du til gengæld døje med irritationen som en mere eller mindre kronisk tilstand. Psoriasis er nemlig en langvarig hudsygdom, der ikke sådan lige går over, og det kan til tider være meget frustrerende. 

Der er hjælp at hente i undergrunden 

Heldigvis findes der et nyt og spændende middel mod psoriasis og andre hudproblemer, som du sikkert ikke har hørt om før. Det er nyligt gennemtestet, og de gode testresultater er veldokumenterede og af yderst positiv karakter. 

 

Den effektive creme mod hudlidelser har en særlig og ret sjælden ingrediens, og du bliver måske overrasket, når du læser, hvad den er. Den kommer dybt nede fra undergrunden på enten Mors eller Fur – de to limfjordsøer, som er det eneste sted i verden, hvor den findes. 

Ingrediensen er – ler! Men ikke af en hvilken som helst karakter. Det er nemlig det såkaldte ‘moler’, som har en helt unik sammensætning af kiselalger, mineraler og jernioner. Den virker særligt godt mod hudlidelser, fordi den trænger meget effektivt ned i huden, hvor den gør sit helt naturlige arbejde. 

Får mirakelmidlet min psoriasis til at forsvinde? 

Det er meget fristende at skrive ‘JA’ med store bogstaver, for bare det gjorde. Nok er moleret lidt af et mirakelmiddel, men det kan desværre ikke kurere psoriasis fuldstændigt. Til gengæld kan det lindre både kløe, rødme og skællende hudpletter betydeligt, og det i sig selv kan gøre en kæmpe forskel på psykisk og fysisk sundhed. 

Du kan prøve at købe en start-pakke med molercremen og se, om det er noget for dig. Testresultaterne taler for sig selv, men det er dig, der kender din hud, så du skal selvfølgelig også prøve leret på egen krop. Virker den som dokumenteret, kan du se frem til en hverdag med langt mindre irritation, mere velvære og måske endda højere selvtillid.