bbaa1122

Hvordan går din træning? Går den lige så godt som dine venskaber? Om det er det ene eller det andet, der mangler, kan du få råd her i artiklen. 

Du kan læse om, hvordan du aktiverer din vennegruppe – næsten uden de lægger mærke til det. Hvordan du holder fast i det gode venskab, hvor det er absolut nødvendigt.

Og så er sandheden bare, at alle elsker en god gave. Specielt de rigtig gode venner elsker en god gave, selvom de måske ikke giver udtryk for det. 

Venskab

Gode og sjove, aktive aktiviteter for vennegruppen

Sidder dig og dine venner lidt for ofte på cafeer, barer eller er I generelt bare meget siddende sammen? Så kan du prøve at gøre jeres møder lidt mere aktive. 

Det er til alles gavn uden tvivl, om så de ikke umiddelbart er med på ideen, hvis du fremlagde den for dem. 

Måske har I altid snakket om at køre gokart, paintball, escaperoom. Eller det kan være noget lidt mere fredeligt som en svampetur i skoven, en tur ud at svømme eller et dansekursus. 

Der er uendelig mange aktiviteter, du kan finde frem, når du først er kommet i gang. Det er med at gennemskue, hvad er stadig sjovt og underholdende, uden at man opdager, man for pulsen op.

Alle mennesker har et vinderinstinkt, måske er det begravet en del hos nogle, men alle ligger inde med det. Specielt når der er en større vennegruppe, skal det lige findes frem. 

Når det så først er fremme, bliver det først rigtig sjovt at svømme om kap, spille en fodboldkamp eller at danse salsa.

Et sundt venskab er mere end en løbetur

Når du så ihærdigt forsøger at lede dine venner lidt med ud på din banehalvdel, må du også give lidt igen. Det behøver ikke altid at være aktivt. 

Nogle gange er det bare lige jeres venskab, der skal plejes. Det er tid til en filmaften, noget godt vin eller tid til at få snakket igennem om det, der lige sker. 

Man giver lidt, og man får lidt, det må være strategien, hvis ikke du skal miste dine venner helt. 

Og så er et sundt venskab i den grad en forudsætning for det sunde liv, for et rigt liv. Formen har nok så meget at sige på din fysiske sundhed, men uden et rigt socialt liv, vil der altid mangle noget.

Nogen at dele de gode oplevelser med. Nogen at huske tilbage sammen med. Og nogen, der er der, når du virkelig har brug for det.

Flot_natur

De gode gaver gør mere, end vi vil indrømme

En rigtig god måde at belønne dine tapre venner, der trasker med på skovturen eller danseundervisninger, og som altid er der for dig, er med en rigtig god gave. 

Det kunne jo være en god oplevelse for jer alle sammen. Måske en koncert, måske en sommerhustur eller måske en tur til udlandet. 

Eller det kunne være noget af mindre besvær. 

Når det gælder den gode gave, handler det om, at modtageren skal kunne se, at du rent faktisk har brugt tid på den. Det redder selvfølgelig ikke en dårlige gave, men det er et god skridt i den rigtige retning. 

Så hænger det jo også typisk sådan sammen, at med godt investeret tid får din ven den bedste gave. Er du helt i tvivl om, hvad du skal købe, kan du læse mere her.

Der får du hjælp til at købe den gode gave til dine gode venner.